Kesäunelmia. Kankaisten tila 22.6.- 19.8.2015Kesän tunnelmaa sisältävä näyttelyni syntyi halusta maalata kesää, maalausaiheeni pyörivät yleensä kesässä vaikkakin se on meillä lyhyt, ehkä juuri siksi. Kuvaan mielelläni valoa ja varjoa, valo onkin minulle tärkein asia maalauksissani. Näyttelyssä on kolme vadelma-maalausta, kahdessa mallina on ollut Kankaisten tilan omat vadelmat, Maalaukset ovat Vadelmapensas ja Vadelmat. 

Näyttelyssäni on myös kolme uutta nasturtium (Krassi) sarjaan maalattua teosta. Nasturtium sarjaa olen maalannut vuodesta 2014. Sijoituin Nasturtium osa 2:lla Yhdysvaltalaisessa Boldbrush maalauskilpailussa toiseksi syyskuussa 2014. . Maalaukseni syntyvät hetken havoinnoista, niin kuin uudet daaliat. Uusissa daalioissa kasvi on jo kuollut ensimmäisen pakkasen jälkeen, huomasin lehtien muuttuneen sinertäviksi joka innoitti minua. Kasviaiheisissa maalauksissa kiinnostaa nopea elämänkiertokulku, alku ja loppu, joka meillä suomessa näkyy muutamassa kuukaudessa. 

Tänä kesänä maalauksiani nähdään myös Brasiliassa, Penedossa taidefestivaaleilla 7.7.2015 - 30.6.2016. ja Galleria Foggassa 27.6. - 16.7.2015 Helsingissä.

Lehtijuttu, Kaupunkiuutiset sivu 15. Taiteilijan kesäunelmia Kankaisten tilalla

Kankaisten tila,Hämeenlinna.